Museu Marès de la Punta   |   Museu Mollfulleda de Mineralogia

Fira Internacional de Puntes d'Arenys de Mar

6èna Fira Internacional de Puntes

divendres, 26 abril 2024 fins a diumenge, 28 abril 2024
Horari 
Divendres de 16 a 20h, Dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h. Diumenge de 10 a 13.30h
Espai 
Centre Cultural Calisay
Adreça 
Riera Pare Fita, 31
Població 
Arenys de Mar
Entitats organitzadores 
Ajuntament d'Arenys de Mar, Museu d'Arenys de Mar

Els dies 26, 27 i 28 d'abril es celebrà la 6èna Fira Internacional de Puntes d'Arenys de Mar, un espai de reunió de totes les persones interessades en la realització de les puntes artesanes. En aquesta fira participaran escoles i associacions de Catalunya al costat de grups de puntaires de Malta, Eslovàquia, França, Polònia, Itàlia, Galícia, Bulgària i Bèlgica. A la Fira a més de poder veure els treballs de les puntaires de Catalunya i d'altres llocs d'Europa es realitzaran tallers de puntes de Polònia i Eslovàquia.

Durant els dies de la Fira també es podran visitar altres exposicions dedicades a les puntes de coixí, al Museu podeu visitar l'exposició Vestides de negre, elegància, tradició i moda alternativa. En la sala d'exposicions del Calisay, l'Associació de Puntaires Flor d'Alba d'Arenys de Mar presenta una exposició dels darrers treballs de l'associació mostrant noves formes d'utilitzar aquests teixits. I en el local de l'Associació, al c. de l'Església, 35 es poden visitar alguns treballs de l'Associació.

Diumenge 28 d'abril coincidint amb la Fira Internacional es celebrarà la Trobada de puntaires amb més de 400 persones fent puntes davant el Centre Cultural Calisay.